Raam

Raambekleding

Raambekleding is belangrijker dan ooit geworden, en dat weten we bij Interior by Cornelis als geen ander. De moderne architectuur legt zich steeds vaker toe op grote glaspartijen die een maximum aan licht in uw interieur brengen. Die glaspartijen kunnen wij voor u op de gepaste manier aankleden. We beschikken over een uitgebreid assortiment gordijnstoffen, van transparant tot volledig verduisterend, die in ons eigen atelier met de hoogste zorg voor kwaliteit verwerkt worden. Onze plaatsingsdienst maakt het plaatje compleet en monteert met passie de door u gekozen producten bij u thuis.
Ook voor zonnewering of technische oplossingen kan u bij ons terecht. Als Gallery dealer beschikken wij over de meest uitgebreide presentatie Luxaflex-producten uit de regio. Onze shop-in-shop werd dan ook nog eens recent helemaal vernieuwd. Zo beschikken we nu over maar liefst 120m² aan inspiratie!
Nog niet overtuigd? Laat u dan thuis adviseren door onze specialiste Raambekleding, die met meer dan 10 jaar ervaring het perfecte nieuw kleedje voor uw ramen helpt kiezen.