Totaalprojecten

Knowhow

Door onze jarenlange expertise beschikken wij over de nodige ervaring om uw project tot in de details af te werken.

Eigen Interieurvormgevers

Onze interieurvormgevers maken van uw idee een foto-realistische weergave. Zij kunnen in samenspraak met u uw idee tot in de details uitwerken. Daarnaast zorgen ze voor alle technische aanzichten om uw ontwerp tot een goed resultaat te brengen

Service

Zowel voor, tijdens als na de renovatie heeft u steeds een vast contactpersoon.

Transparante facturering

Doorheen het volledige project bespreken wij transparant de financiële kant van de zaak met u.

Restauratie

Ook voor de restauraties van geklasseerde woningen kunt u bij ons terecht, met passie zullen wij de beschermde elementen een nieuw leven inblazen.

Gemoedsrust

Zowel voor, tijdens of na het renovatieproces willen wij alle frustraties en zorgen van u overnemen, zodat u zo snel mogelijk kan genieten van uw nieuwe interieur.

Our Process

  • Afspraak
  • Offerte
  • Ontwerp
  • Uitvoering

Indien u interesse hebt voor het uitvoeren van een totaalproject, kunt u telefonisch met ons contact opnemen of langskomen in de showroom om een afspraak te maken. Onze medewerkers komen vervolgens bij u langs om de uit te voeren werken met u te bespreken. Zo zal er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met uw persoonlijke smaak en stijl. Gaat uw voorkeur uit naar een landelijke stijl, verkiest u eerder klassiek of wilt u graag een modern interieur? Bij ons is alles mogelijk. Verder kunt u bij ons ook terecht voor eender welk project: zowel kleine als grote renovaties worden met de grootste zorg en passie uitgevoerd.

Na de bespreking met onze medewerkers bij u ter plaatse, wordt vervolgens een prijsraming opgemaakt van de uit te voeren werken en wordt die met u besproken in de showroom. Op die manier krijgt u een idee van welk budget er ongeveer nodig is om de renovatie uit te voeren. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met uw persoonlijke feedback en wensen.

Indien u akkoord gaat met de prijsraming en beslist om uw project aan ons toe te vertrouwen, zullen er tekeningen en 3D-beelden worden gemaakt zodat u zich een concreet beeld kunt vormen van het ontwerp en wat er allemaal mogelijk is. Het ontwerp wordt in detail aan u voorgelegd en wordt samen met u besproken. In deze fase wordt ook de keuze gemaakt van alle mogelijke materialen.  Hier is er natuurlijk ook ruimte voor uw persoonlijke inbreng en eventuele aanpassingen.

Nadat het definitieve ontwerp vastligt, wordt een definitieve prijsofferte opgemaakt en ook een volledige planning van uitvoering. Onze ervaren werfleider neemt de uitvoering onder zijn hoede en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Bij hem kunt u terecht met al uw vragen zowel voor, tijdens als na de totaalrenovatie. Ook na de definitieve oplevering staan we altijd voor u klaar. De uitvoering van uw project wordt doorheen alle fases tot in de puntjes verzorgd, want we willen voornamelijk een thuis voor u creëren.